Bij de jaarlijkse (bonnen)verkoop van PV Steeds Verder rond Oud- en Nieuw staat een unieke aanbieding. Speciaal voor deze verkoop stel ik een zomerjong beschikbaar uit één van de beste kweekkoppels van 2017, nl. een broer van de 'Jarno'. De verkoop loopt van 21 december tot 4 januari.

Broer 'Jarno' wordt via internet aangeboden op www.duiven.net bij PV Steeds Verder onder koop 29. 

'Jarno' behaalde dit jaar op de NPO vlucht uit Peronne bij Team Freek Wagenaar een 1e TeleTekstplaats en vloog meer dan 60 meter per minuut vooruit op nr 2. Een werkelijk ongekende prestatie.

Deze 1e prijswinnaar tegen 4211d. komt uit de voortreffelijke kweker 'Klz. Blauwe Diamant', een 100% Ferry van Loo duif. De 'Blauwe Diamant' vloog o.a. een 2e van 1485 d., 4e van 3478 d., 6e van 7956 d. en 9e van 5013 d. De moeder van de aangeboden duif is een nog jonge kweekduivuin uit het superkoppel van Hein en Lucie van Es. Een superkoppel dat veel eerste prijsvliegers voortbracht en duiven die kop vlogen op de mid- en dagfondvluchten als Bourges, Pithiviers, Argenton en La Souteraine.

Klik hier voor de stamboom van de broer 'Jarno', een jonge krasdoffer met veel potentie op de mid- en dagfond. U kunt bieden tot 4 januari, een kooporder plaatsen of vrijdagavond 5 januari naar de eindverkoop van Steeds Verder komen om de duif zelf te bekijken.

   

Laatste nieuws  

Twee jonge uitblinkers naar kweekhok

'Regeren is vooruitzien'; een bekend gezegde dat ook geldt in de duivensport. Voor Team Freek Wagenaar betekent regeren ook investeren. En wel investeren in jonge kwekers. Twee toppers die dit jaar  als jonge duif uitmuntend presteerden bij Freek Wagenaar zijn 'Prem' en 'Jarno' - beide hier gekweekt.

Lees meer...

Team Freek Wagenaar 4e hokkampioen jonge duiven GOU

Na een zeer succesvol 2016 waarin Freek kampioen werd van de totale GOU scoorde Team Freek Wagenaar ook in 2017 weer grandioos.

Lees meer...

Freek Wagenaar Kampioen Jonge Duiven GOU en Kampioen Asduif

Freek Wagenaar gaf alle jonge duivenspecialisten van de GOU dit jaar het nakijken. Door op de Derbyvlucht uit Melun opnieuw een kopprijs te pakken met de 'Melun 257' stelde hij het kampioenschap 2016 veilig. Duifkampioen werd de hier gekweekte 'Marga' 16-1248366.

Hulde voor Freek!

   
   
© Bram Scherpenzeel